• GGU daljinsko upravljanje
  • GGU poluspuštene roletne
  • GGU spuštene roletne

Velux - GGU

 

Proizvođač:

Dostupnost:

Cena:

  • Opis proizvoda
  • Prednosti
Premium
Daljinsko upravljanje
GGU 006021 VELUX INTEGRA®

Ako želite vrhunsku udobnost, VELUX INTEGRA® krovni prozor na daljinsko upravljanjejerešenje. Dolazi sa potpuno novim daljinskim upravljačem sa ekranom osetljivim na dodir, tako da možete da kontrolišete i prozor i dodatne proizvode – kao što su unutrašnje roletne, tende i spoljašnje roletne – iz bilo kog mesta u kući. Urađen senzor za kišu osigurava da se prozor zatvara automatski, ako počne da pada kiša. Dostupan je u obe verzije i na električno i na solarno upravljanje i predstavlja ultimativni krovni prozor za ugadnje van domašaja ili kada je potrebna dodatna udobnost.
-Ručka u gornjem delu -Integrisano upravljanje -Filter za prašinu i insekte -ThermoTechnologyTM -Dodatna dihtung guma -Sigurnosno staklo -Redukcija buke od kiše -Senzor za kišu -Daljinski upravljač -Unapred definisani programi -Bez dodatnog održavanja (GGU).
Unapređena bezbednost za vaš dom

Izaberite jedan od unapred definisanih inteligentnih programa za automatsko upravljanje vašim prozorom i dodatnim proizvodima. Oni obezbeđuju dodatne bezbednosne programe kao što su: režim godišnjeg odmora, koji čini da izgleda kao da ste kod kuće dok niste tu i režim napuštanja doma, koji zaključava vaše prozore kada izađete iz kuće. Takođe, čitav niz režima životnih stilova je na raspolaganju kada su u pitanju ventilacija i proizvodi za zaštitu od sunca i toplote.

-Unapred definisani programi

Ne brinite o kiši

Zahvaljujući ugrađenom senzoru za kišu, prozor se automatski zatvara sa prvim kapima kiše – tako da ne morate da brinete da će kiša oštetiti vaš enterijer. Veoma korisna opcija ako ste u drugoj prostoriji ili niste kod kuće.

-Senzor za kišu

Vrhunska jednostavnost korišćenja

Otvaranje i zatvaranje vašeg prozora, unutrašnjih i spoljašnjih roletni i spoljašnjih tendi nikada nije bilo lakše. Novi VELUX INTEGRA® daljinski upravljač KLR 200, koji može da se montira na zid, omogućava.

POVEZANI PROIZVODI

Velux - GPL

Velux - GPL

Živite život sa predivnim panoramskim pogledom

Velux - GPU

Velux - GPU

Prednost je laminirano staklo za dodatnu sigurnost

Velux - Disney Roletne

Velux - Disney Roletne

Predstavljamo vam našu novu liniju roletni za potpuno zamračenje