• GLL dnevna svetlost
  • Potkrovlje GLL
  • GLL izbliza

Velux - GLL

 

Proizvođač:

Dostupnost:

Cena:

  • Opis proizvoda
  • Prednosti
Standard Plus
Gornje upravljanje
GLL 1055

Naš nov, energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem održava vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom ThermoTechnology TM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ovaj prozor karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozor sa gornjim upravljanjem je pogodan za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

-Pocinkovana ručka u gornjem delu
-Ventilacioni sistem u dva nivoa
-Filter za prašinu i insekte
-ThermoTechnology TM
-Dodatna dihtung guma
-Sigurnosno staklo.
Koristi manje energije

Novi napredni ThermoTechnology TM izolacioni sistem pretvara vaš prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za dodatnu nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

-ThermoTechnology TM

Laka nadogradnja na daljinsko upravljanje

Ako želite da imate komfor takav da se vaš prozor na gornje upravljanje iz paketa Standard Plus pokreće na dodir dugmeta, možete ga veoma lako nadograditi na električno upravljanje daljinskim upravljačem, sa našim KMG 100K operaterom prozora i KUX 100 kontrolnom jedinicom. Takođe, veoma je praktičan za prozore koji su van domašaja.

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno kada želite dodatnu sigurnost i mir. .

POVEZANI PROIZVODI

Velux - GZLB

Velux - GZLB

Upravljanje je omogućeno elegantnom ručkom

Velux - GZL

Velux - GZL

Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim upravljanjem

Velux - GGL

Velux - GGL

Ako želite vrhunsku udobnost