• GLLB Komfor
  • GLLB dečja soba
  • GLLB pogled

Velux - GLLB

 

Proizvođač:

Dostupnost:

Cena:

  • Opis proizvoda
  • Prednosti
Standard Plus
Donje upravljanje
GLL 1055 B

Zahvaljujući ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu, naš nov, energetski optimizovan krovni prozor ima superiornije izolacione performanse. Dakle, vaš dom je visoko energetski efikasan i postaje topao. Ostale pogodnosti su: dodatna dihtung guma za poboljšanu nepropustljivost vazduha i laminirano staklo za dodatnu sigurnost. Nedavno redizajnirana, pocinkovana ručka u donjem delu prozora, čini ovaj prozor pogodnim za ugradnje kod visokih parapetnih zidova kao i kod zidova sa velikim kosinama.

-Pocinkovana ručka u donjem delu
-Ventilacioni sistem u dva nivoa
-Filter za prašinu i insekte
-ThermoTechnologyTM
-Dodatna dihtung guma
-Sigurnosno staklo.
Recite doviđenja promaji

Dodatna dihtung guma poboljšava izolaciju, a prozor ne propušta vazduh i najbolji je u svojoj klasi. Rezultat je mogućnost da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu bez nepoželjne promaje. U kombinaciji sa ThermoTechnologyTMizolacionim sistemom, dobijate prozor sa odličnim energetskim performansama.

-Dodatna dihtung guma

Koristi manje enegije

Ono što čini vaš prozor specijalno moćnim štitom protiv vetra i hladnog vazduha, jeste inovativni izolacioni sistem, napravljen od najnovijih materijala koji su izabrani zbog izuzetnih izolacionih svojstava. Rezultat je manji gubitak energije i veća energetska efikasnost.

-ThermoTechnologyTM

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno kada želite dodatnu sigurnost i mir.

POVEZANI PROIZVODI

Velux - GLL

Velux - GLL

Naš nov, energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem

Velux - GZLB

Velux - GZLB

Upravljanje je omogućeno elegantnom ručkom

Velux - GZL

Velux - GZL

Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim upravljanjem