• Kupatilo GLU
  • GLU čišćenje
  • GLU kupatilo

Velux - GLU

 

Proizvođač:

Dostupnost:

Cena:

  • Opis proizvoda
  • Prednosti
Standard Plus
Gornje upravljanje
GLU 0055

Naš novi prozor bez dodatnog održavanja je idealan za kupatila i kuhinje ili prostorije gde želite belu boju. Njegovo termo-modifikovano drveno jezgro je pokriveno vodonepropusnim i poliuretanskim slojem koji je otporan na prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i izdržljivost, a zahteva minimalno čišćenje i nije mu potrebno dodatno farbanje. Gornje upravljanje čini ga pogodnim za ugradnju na skoro svim visinama i savršenim za otvaranje i zatvaranje preko kade i lavaboa. Postoji mogućnost lake nadogradnje na daljinsko upravljanje.

-Ručka u gornjem delu
-Integrisana ventilacija
-Filter za prašinu i insekte
-ThermoTechnologyTM
-Dodatna dihtung guma
-Sigurnosno staklo
-Bez dodatnog održavanja.
Rešite se pare, vlage i kuhinjskih mirisa
Pustite svež vazduh u vaš dom dok kuvate ili se tuširate. Povucite jedinstvenu ručku za upravljanje na ventilacionom preklopu i dozvolićete svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora. Prozor ostaje zatvoren, a filter koji se može čistiti će obezbediti da vam insekti i prašina ne smetaju.

-Integrisana ventilacija
-Filter za prašinu i insekte

Bez čišćenja i farbanja
Za razliku od običnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj našeg prozora, za koji je potrebno dodatno održavanje, izliven je iz jednog dela. Ovo čini krilo prozora otpornim na vlagu i prašinu i osigurava glatke uglove, na kojima se ne zadržava prašina, prljavština i vlaga jer ne postoje spojevi. Održavanje nije potrebno; samo je preporučljivo povremeno obrisati prozor.

-Bez dodatnog održavanja

Odlična ušteda energije
Naš novi izolacioni sistem visokih performansi koristi termo-modifikovano drveno jezgro koje pruža najbolji mogući efekat u borbi protiv toplotnih gubitaka. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom imaćete topliji dom..

POVEZANI PROIZVODI

Velux - GLLB

Velux - GLLB

Naš nov, energetski optimizovan krovni prozor

Velux - GLL

Velux - GLL

Naš nov, energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem

Velux - GZLB

Velux - GZLB

Upravljanje je omogućeno elegantnom ručkom